Geen zelfvertrouwen? Hier de online training zelfvertrouwen!

door | 27 augustus 2018

Geen zelfvertrouwen? Bekijk hier de online training blijvend zelfvertrouwen. Praktische online cursus voor meer kracht, rust en zelfwaardering!

Blijvend gevoel van zekerheid. Geen zelfvertrouwen.

Versterk je zelfvertrouwen.

Geloof in je eigen kunnen.

Stoppen met zelf kritiek.

Stap voor stap begeleiding.

 

 

 

Meer respect voor jezelf.

Tevreden zijn met wie je bent.

Uitgaan van je eigen kracht.

Stoppen met twijfelen.

Gegarandeerd resultaat!

Mis je vertrouwen en geloof in jezelf?

twijfel je of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt? Ben je regelmatig onzeker over je privéleven of werk?

Maakt jezelf druk over wat andere over je zeggen of denken? Heb je last van onzekerheid of verlegenheid?

Veel mensen zijn vergeten vanuit hun eigen kracht te leven! Ze twijfelen aan zich zelf en missen het geloof in eigen kunnen.

Ze zijn vaak te kritisch en en hebben te hoge verwachtingen van hun zelf.

Ben je ook moe van die zelf kritiek en faalangst? Heb je het idee dat die onzekerheid je belemmert en die dingen wilt doen die je echt zou willen doen?

Wil je weer geloven in jezelf en niet meer twijfelen? Dat is logisch, want zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvol leven.

Stel je voor:

Hoe zou het zijn om echt in jezelf te geloven?

Hoe zou het zijn om een blijvend zelfvertrouwen te hebben dat je nooit in de steek laat? Om diep van binnen te weten dat je het waard bent om succesvol, geliefd en gelukkig te zijn?

Hoe het zou voelen om niet meer afhankelijk te zijn van anderen en voor jezelf op te komen? Om niet meer alles perfect te doen of bang te zijn dat je fouten maakt?

Hoe zou het voelen om niet meer zenuwachtig te zijn, maar rustig, kalm en vol vertrouwen in je eigen capaciteiten?

Hoe zou jij je voelen als je jezelf voor de volle 100% accepteert, precies zoals jij bent?

Fantastisch niet waar?

Waarom lukt het je dan niet?

Je bent onzeker omdat je jarenlang gedachten en overtuigingen hebt gehad  die je zelfvertrouwen ondermijnen.  Regelmatig houd je jezelf voor dat je teveel fouten maakt.

Je maakt jezelf zorgen wat andere van je vinden. Misschien ben je bang dat er op een dag iemand na je toekomt die zegt. ”Jij stelt eigenlijk niet zoveel voor.”

Misschien lukt het je niet om echt te geloven in jezelf. Omdat je diep van binnen het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn. Menselijk, maar wel jammer en niet nodig!

Jezelf vertrouwen heeft een enorme invloed op bijna elk gebied in je leven! Je eigen ontwikkeling, je geluk, je relaties, je carriere en gezondheid.  Zelfvertrouwen is de basis.

Hoe krijg je nu wel een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen?

Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie!  Het is niet nodig om ontzettend assertief te zijn. Of iedereen vertellen hoe geweldig je bent!

Het gaat erom dat jezelf echt de moeite waard voelt en voor niemand onderdoet! Het gaat om een authentiek, sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen.

Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken  die je zelfvertrouwen doen groeien. Deze technieken helpen je om te accepteren en te waarderen.

Ze helpen je perfectionisme en zelf kritiek los te laten. Er is immers niets om bang voor te zijn. Je bent prima precies zoals je bent! Los van wat je doet. Los wat anderen van je denken….

Over de E-cursus ”blijvend zelfvertrouwen!”

Deze online cursus geeft je direct het juiste inzicht in het bereiken van een gezond zelfvertrouwen! Het hoeft geen jaren te duren om zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie! Ik begeleid je stap voor stap in dit proces! Talloze cursisten zijn je al voorgegaan! Ze hebben hun geloof in hun zelf weer terug gevonden!

Normaal doorloop je voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen meerdere coachingssessies 95,- per sessie.

Omdat niet iedereen hier voor de tijd of het geld heeft, is er nu deze online cursus zelfvertrouwen voor een fractie van de prijs.

In 12 weken krijg je elke week een les per email die informatie en inzicht geeft.

Daarbij ontvang je vragen en opdrachten  die je instaat stellen in de praktijk te oefenen zodat je direct het resultaat merkt en een sterk en blijvend zelfvertrouwen ontwikkelt!

Zekerheid en kracht is dan weer waar het thuis hoort bij je!

Ontdek nu je zelfvertrouwen en start vandaag nog! >>

Geen zelfvertrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *